Festivalul Internaţional de Grafică Satirică şi Literatură Umoristică “Umor la… Gura Humorului” – Editia 30

În perioada 27 iulie – 2 august 2020, la Gura Humorului de desfăşoară cea de-a 30-a ediţie a Festivalului Internaţional de Grafică Satirică şi Literatură Umoristică “Umor la… Gura Humorului”. Manifestarea este organizată de Primăria Gura Humorului şi Centrul Cultural Gura Humorului, în parteneriat cu Ministerul Culturii, Consiliul Judeţean Suceava, Centrul Cultural Bucovina şi Primăria Mănăstirea Humorului.

Festivalul include în acest an cinci expoziţii: Expoziţia stradală „Aleea Umor 30” în Piaţa Republicii şi pe bulevardul Bucovina, Expoziţia de grafică satirică „Bufniţa” a artistului plastic Radu Bercea la care se adaugă câteva lucrări ale graficienei Ema Hozoc din Bucureşti şi Expoziţia de afişe „Umor 30”, ambele găzduite de Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina, Expoziţia de grafică satirică „Pandemia” văzută de Radu Bercea şi Expoziţia de grafică „In Memoriam George Gavrilean”, găzduite de spaţiile expoziţionale ale Pieţei Agroalimentare din Gura Humorului ,şi emisiunea „Ora Veselă Redivivus” realizată sâmbătă, 1 august, de la ora 17,00, de Silvia Cusursuz la postul Impact FM.

Citeste articolul complet pe monitorulsv.ro

Editia 30 – Expozitii de grafica satirica

Un preview al expozitiilor de grafica satirica din cadrul Festivalului, expozitii pe care le puteti vizita la Muzeul Obiceiurilor Populare si in incinta Pietei Agroalimentare.
De asemenea, la Muzeul Obiceiurilor Populare gasiti si o expozitie cu afisele tuturor editiilor Festivalului.

Umor la Gura Humorului – Editia 30 (27 iulie – 02 august 2020)

Avem plăcerea și bucuria de a vă anunța lansarea celei de-a 30-a ediții a Festivalului Internațional de Graficǎ Satiricǎ și Literaturǎ Umoristicǎ “Umor la… Gura Humorului”, ce va avea loc în perioada 27 iulie – 02 august 2020.

3☺ de ediții ce ne-au făcut să fim unul dintre cele mai longevive festivaluri de umor din România, este un record, o reușită cu care ne mândrim prin organizarea unei ediții aparte.

O ediție in care nu vom avea un festival-concurs, însă vom scoate în evidență toată această istorie a noastră prin expunerea tuturor lucrărilor câștigătoare din cele 29 de ediții. Totodată, ne vom bucura de expoziții și diverse activități în aer liber care vor aduce acest festival mai aproape de oameni.

Afisele Festivalului: